lauantai 23. helmikuuta 2013

Nyt se tietää taas mitä sen pitää tehdä

Kiitos kaikille kommenteista. Olen tässä nyt työstänyt ajatusta ja luullakseni olen taas takaisin radalla. Suuria muutoksia en rupea elämääni tekemään. Kanelin herkuttomuushaaste osui kyllä sen verran hyvään väliin, että tartun siihen, mutta määräämättömäksi ajaksi - eli pidemmäksi (ei lyhyemmäksi) kuin kolme viikkoa. Ostin Keijun alentajaa. Se on kammottavan makuista mutta saa sen onneksi peiteltyä kasviksilla siinä missä normimargariininkin. Eihän sitä lusikalla tarvitse syödä. Juuston jätän kokonaan pois, vaikka vähissä sen syönti muutenkin on ollut.

Tekisi mieli sanoa, että panostan nyt siihen kestävyysliikuntaan mutta tällä viikolla on jokainen juoksulenkki jäänyt väliin. Jos vaikka tänään kävisin. Torstaina lenkin sijasta lähdin käyttämään pienintä ulkoleikeissä, kun hän ei päässyt isin ja siskon kanssa kyläilemään ja kaipasi virikkeitä. Käytiin sitten kiertämässä pieni lammenympäryslenkki (1,6 km) pulkalla parikymmentä minuuttia. Koko matkan laskeskelin, että sitten kun tästä on lumet sulaneet, voi miten hyvä tässä on käydä pari kierrosta juoksemassa tai oikeastaan vaikka viisi kierrosta ja paljonkohan yhteen kierrokseen menee ja minkälaiseen aikaan sitten taittuisi kymppi... (Voi siinä juosta lumellakin mutta siinä menee myös latu, niin jätän sen mieluummin hiihtäjille, vaikka jalankulku onkin sallittua.) Juoksemaan tekee mieli.


Muistaakseni huomisen jälkeen vaihdan pilatesryhmääni sunnuntaista maanantaihin, joten vähän pitää säätää sitten muutakin liikuntakalenteria, mutta tuskin mitään maata mullistavaa siinäkään käy. Aika tasaista taitaa elämäni nyt olla, kaikesta paskasta huolimatta. Paino on valunut taas vähän alemmas, mikä on kyllä ihan kiva asia. Jos kolesteroli ei laskekaan, tuleepahan musta ainakin vähän hoikempi.

2 kommenttia:

 1. Radalla ollaan! :) Kiva, kun tartuit haasteeseen. Minäkin mietin kolmen viikon jälkeen jatkanko edelleen herkuttomalla linjalla. Nämä kolme vedän niin täysillä kuin on mahdollista. Uskon, että se antaa tarvittavan potkun minulle. Vaikka perusasiat on kunnossa, niin herkkujen kanssa on helppo lipsuilla, mikä taas aiheuttaa sen, että homma ei etene halutulla tavalla.

  Tsemppiä ja hyvää mieltää! :)

  VastaaPoista
 2. Suunnitelmat kuulostaa kyllä ihan hyvältä :) Keiju alentaja taas ei :P Mistähän ihmeessä ne ovat vetäisseet tuon nimen? Alentaja? Huh huh!
  Meidän porukoilla on jotain Becelin vai Benecolin vastaavaa margariinia. Se on ihan ok makuista leivällä, puuroon ei kannata kuvitellakkaan laittavansa.
  Kuinkas muuten noi kasvisrasvajuustot? Mummolassa oli aina Julia nimistä juustoa ja se oli musta kyllä tosi hyvää vaikka kotona syötiin kermajuustoa.
  http://www.juustoportti.fi/index.php?page=tuotteet&kategoria=Julia_kasvirasvavalmisteet
  Näkyy edelleen olevan myynnissä :D Mun muistot on kyllä reippaasti yli kymmenen vuoden takaa joten ei takuuta :D

  VastaaPoista