maanantai 18. helmikuuta 2013

Hyvin suunniteltu ei ole vielä ollenkaan tehty

Kävin lasten kanssa kaupassa. Sitten pankissa. Matkalla sinne nukahti ensin toinen, kotimatkalla sitten toinenkin. Olisi pitänyt lähteä aikaisemmin liikenteeseen eikä vasta päiväuniaikaan. Olisi pitänyt lähteä silloin, kun suunnittelin.

Näitä ostin.

Näitä söin. Hain yhdeltä vain liikenneasemalta take away -kupin kahvia näiden kanssa. 
 En tiedä teidän lapsista, mutta meidän on semmoiset, että jos ne autoon nukahtaa, ja kotiin kannettaessa herää, niin ne ei nukahda uudelleen päiväunille, vaikka unet olisi jääneet puolitoistatuntia vajaiksi. Nukutin lapsia siis autossa. Ajelin kaupungin ympäri ja lapset koisivat turvaistuimissaan vöitä vasten roikkuen. Ei välttämättä paras tapa, mutta yksi tapa tämäkin.

Herkkujen korvaaminen suolaisella, check! Mies osti näitä, kun mä en niitä karkkeja suostu syömään. Hoh-hoijaa, se tosiaan taitaa yrittää lihottaa mua? Söin ja poden huonoa omatuntoa, olisi meillä ollut vaikkapa porkkanaakin näidenkin tilalle. Mutta eipä ollut valmiiksi pilkottuina.
Tuo purkki on käsitelty, tyhjä, roskiksessa ja taakse jäänyttä elämää. Nostin sen vain tänne kummittelemaan, etten unohtaisi liian nopeasti. Suunnittelu ei riitä, pitää myös toteuttaa.

4 kommenttia:

  1. Tervehdys :)

    Blogini osoite on muuttunut, uusi osoite on
    http://jmktreenipk.blogspot.fi/

    T: Terksu = JennaMK

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mä liityin sun lukijaksi jo aiemmin, mutta kun tää mun blogi on vanhalla pohjalla, niin mä näyn lukijalistassa Ruusana vaikka kommentit tulee Lyijypallolta. En ole jaksanut nähdä sitä vaivaa, että lähtisin sitä muuttamaan. :)

      Poista
  2. Rutiinit on kyllä must. Ja töissä on se hyvä puoli, että 70 % päivästä kuluu niin, ettei ruokaa ehdi ja pysty ajattelemaan. Lounaalla käydään, kun sen aika on, mutta muuten ei tarvi kaappeja availla. Se liikuntapuoli on tietysti vähän vaikeampi lykätä johonkin väliin, mutta sekin onnistuu, kun suunnittelee ja toteuttaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle kävi niin, että kun nukuin pidempään, kaikki ruokailutkin siirtyivät myöhempään, eikä sitä päivällistä enää oikein kiinnostanut ruveta kahdeksan aikaan tekemään ja sitä kautta sitten meni iltasyömiset vähän pyllylleen. Mut tää oli mun loma, ja seuraavalla lomalla osaan sitten taas paremmin. :)

      Poista