keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Kirjoitustauosta huolimatta ei taukoa elämässä :)

Saattais luulla, että modeemin virtajohdon töpseliosa kestäisi yhtäkkisen kolmentoista kilon rasituksen ylhäältä päin, mutta ei se kestä. Jos kolmevuotiaanne seisoo töpseleiden päällä, käskekää hänet sieltä pois, rivakasti.

Saattais luulla, että noita piuhoja nyt myydään jokaisessa kodinkonehallissa, mutta ei niitä myydä. Ainakin jos on sattunut hankkimaan kotiinsa viihdepaketin. Ei niitä johtoja saa edes kyseisen firman omasta putiikista, asiakaspalvelusta oli tilattava. Ja sitten odotettava, että he viitsivät sen postiin pistää. Saattais luulla, että viitsisivät melkolailla pian, mutta ei ne viitsineet. Vaikka keskiviikkona soitettiin, viikonlopun yli pitivät johdon itsellään.

Elo on kyllä aika tylsää ilman nettiä. Kun on leikit leikitty, ruoat laitettu, siivottu minkä jaksettu (eli ei paljon) ja telkkaristakaan ei tule kovin kummoista. Onneks on tuo liikunta. Kertaakaan ei tarvinnut nettipimennon aikana kahvakuulaan turvautua, mutta samalla suunnitelmalla elämä meni eteen päin, vaikkei siitä tänne(kään) päässyt raportoimaan.

Sunnuntaina pilateksessa rääkättiin pakaraa ja (taka)reittä, maanantaina kävin salilla tekemässä jalkatreenin, eilen kävin kolmen tunnin rataslenkillä, kun kerrankin oli aikaa. Nyt istun sohvalla kauratyynyn päällä ja toivon, että kipu muuttuu lihakseksi mahdollisimman pian. :) Että semmosella suunnitelmallisuudella tosiaan...

Taipuiskohan sitä huomenna juoksemaan? Saattais luulla, että ei, mutta ei kai lepopäivän kovin monta vuorokautta tarvitse jatkua?

Ai niin, paino, se on tullut taas puoli kiloa alaspäin, 25 % suoritettu. :)

2 kommenttia:

 1. Ilman nettiä on oikeesti melko orpo olo ;)

  Hyvän kuulosta liikuntaa. Itelläki tekis mieli jotain jumppaa tehä, mutta ei flunssasena kykene :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No flunssa loppuu aikanaan ja jumppa kyllä jaksaa odottaa sinne asti. :) Koitahan parantua.

   Poista