tiistai 7. elokuuta 2012

Lyijypallo hukassa!

Nyt voisin alkaa dieetille. Tällaiselle Fätistä Fitiksi Vituttaako-dieetille. En tiedä, mikä minuun on mennyt, mutta rytmini on ihan epätasapainossa. Eilen söin lounaaksi höyrytettyä parsakaalia. Ainoastaan. Tuliko nälkä illemmalla? Päivällinen jäi väliin, kun olin illan poissa ja kävin kaupassa vasta kotiin tultua. Ei sitten jaksanut enää. Leivällä mentiin. Ja sitten suklaata ja karkkia. Minä en edes syö karkkia. Paitsi näköjään ateriankorvikkeena. (Siis minä en syö karkkia, koska minulle riittää suklaa, ja suklaa ei ole karkkia: jos olet karkkilakossa, saat edelleen syödä suklaata.) Puolustuksekseni voin sentään sanoa, että lapset ovat syöneet hyvin, terveellisesti ja tarpeekseen.

Olen ihan totaalisen hukassa itseni ja syömiseni kanssa. En oikein edes tiedä, mistä kohtaa lähtisin purkamaan tätä vyyhtiä. Tällä kertaa uni ei auta, tänäänkin nukuttiin peräti seitsemään! :)

Palaan muuten saamiini haasteisiin mielellään jo hetikohta illemmalla. Olen saanut kolme haastetta, ja vastaamista riittää. Jospa löydän sieltä myös vastauksen omalle eksymiselleni.

Ei ole meikäläisen palikat nyt näin hyvin hallussa.


5 kommenttia:

 1. Tästä saat vielä yhden haasteen: http://thelessyouhavetocarry.blogspot.fi/p/tunnustukset.html :)

  VastaaPoista
 2. Voi höh :(
  Aina ei mee putkeen. Kävin kurkkaamassa tota linkkiä, ja vaikuttaa kyllä hyvältä dieetti-idealta ;D

  Parempaa tulevaa päivää! :)

  VastaaPoista
 3. Heippa. Mulla on jotenkin tuo hukassa-olo työkontekstissa. Kaikki on ihan overwhelming. Oon miettinyt tänään sitä, voiko sitä sallia olevansa hukassa ja olla siinä tilassa ilman ajatusta että pitäisi olla jotenkin enemmän selvillä tai löydyksissä. Sain rykäistyä yhdelle työkaverille miten hukassa oon ja sit olinkin jo ihan parkutilassa... Siinä juttelussamme ehkä oli sitten se viesti päällimmäisenä että kun osaisi sallia sen itselleen että on hukassa, niin jokin siitä paineesta jo silloin häviäsi. en tiiä auttaako tää ajatus, mulle siitä oli apua tänään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin... Ainakin se pitää hyväksyä, että on hukassa, että siitä pääsee sitten poiskin. Ainakaan sinnikkäällä kieltämisellä ei onnistu. Että pysäyttäis hetkeksi ja toteaisi, että nyt olis hyvä hetki vilkaista karttaa ja lopettaa tämä haahuilu. Taas olisi sellaista tekemisen meininkiä sitten. :)

   Poista
 4. Minäkin söin yhtenä iltana viime viikolla karkkia. Korvasin sillä iltapalan ja kait osan päivällisestäkin, ihan vahingossa. Eivät olleet edes itse ostamiani, sillä en oikeasti osta karkkia, varsinkaan irtokarkkeja. Mutta kaikki on mahdollista, sillä joskus toisen ostama on parempaa kuin oma! :)

  Mukavaa loppuviikkoa! Muistetaan, että uusi viikko voi tuoda myös uudet voimat ja ymmärryksen, jopa motivaatiolisäyksen! :)

  VastaaPoista