tiistai 21. elokuuta 2012

Kiirettä, kiirettä on pitänyt

Voivoi, viime viikko oli kyllä kaikenlaisten kiireiden täyttämä. Enemmän kuin yksi kotiäiti ehtii, jaksaa ja muistaa. Oli kokousta ja tapaamista ja kahvittelua ja neuvottelua ja puhelinaikaa ja pilatesta ja taloyhtiön juhlaa. Ja mikäs sieltä jäi sitten tekemättä? No neuvola jäi väliin, se yksivuotisneuvola. Mutta tiiättekö mitä, tässä tulee paras kohta: jätettiin menemättä neuvolaan kaksi kertaa. Ensin siihen varsinaiseen sovittuun, sitten siihen, joka sovittiin sen väliin jääneen tilalle. Että miten huonomuistinen sitä voikaan olla?

Syödä olen yrittänyt siivosti, mutta yrittämiseksi se on välillä jäänyt. Liikkua ehdin muutaman kerran sillä lailla tarkoituksellisesti. Kävin minä juoksulenkilläkin, mutta sykemittarin vyön minä olen jonnekin hävittänyt. Sitten kokeilin pilatesta toisenkin kerran. Kerroinko minä, että kokeilin sitä ensimmäisen kerran? No, tällä kerralla meillä oli oikein apuvälineitäkin, pilatesrulla ja joku rengas (no varmaan pilatesrengas) ja tunti osu ja uppos. Sitten luulen, että tein vielä jotain muutakin, mutta koska en muista, mitä, en sitten varmaan tehnyt?

Tällä viikolla ei ole ihan niin paljon muistettavaa, ja varmaan minun pitää anella sieltä neuvolasta vielä uutta mahdollisuutta. Älkää olko vihaisia, en minä tahallani. Ollaan vielä kavereita, jookos?

Olen jo pari päivää yrittänyt päästä lenkille, mutta se on vain jäänyt. En ole "ehtinyt". Tänään voisin vetäistä lenkkarit jalkaan suurin piirtein siinä kohtaa, kun mies tulee töistä, niin sitten varmaan ehdin? Ilma on ihana, vaikka onkin kylmä, tai ehkä juuri siksi. Käytiin tuossa aamusella jo vähän ottamassa esimakua ulkoilusta, mutta pikkukaveri oli niin väsynyt, että huutamiseksihan se sitten meni ja lähdettiin kesken leikin takaisin kotiin. Isukki saa kokeilla iltasella uudelleen, minä painun juoksemaan.

Kaverini lainaus "If your dreams don't scare you, they aren't big enough" on inspiroinut minua tällä viikolla. Laitetaan unelmat isolleen ja aletaan toteuttaa niitä!

Oivallista viikkoa teille kaikille!


1 kommentti:

  1. Jospa kiire hellittää tänään sen verran, että ehdit pujahtaa ovesta ulos ja reippailla mukavassa ilmassa!

    Kaverisi lainaus motivoikoon meitä omissa unelmissamme. Antakoot rohkeutta ja uskallusta tarttua niihin, tehdä töitä.

    Leppoisampaa tätä viikkoa! :)

    VastaaPoista