perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkät pääsiäispyhät eikä mitään tekemistä, siksi haastan teidät

Ollaan lähdössä mun vanhempien luo tänään. Lenkkikamat lähtee mukaan, muita sisällöntuottajia ovat sitten omat lapset, jotka varmaan nyhjää nilkassa kiinni koko ajan, kun isovanhemmat haluaisivat hoitaa ja sylitellä. En odota lepoa enkä leppoisuutta, jos odottaisin, jättäisin pennut kotiin.

Ruokailutkin odotan menevän ihan perseelleen, anteeksi kielenkäyttöni. Luulen, että hyvästä tarkoituksesta huolimatta pääsen korkeintaan yhdelle lenkille. Oletettavasti tulen kotiin muutaman lisäkilon kanssa, suklaakakkua syöneenä, vaikka etukäteen luulin kieltäytyväni siitä.

Lähdetään silti. Saatiin joulukin kulumaan, ei kai yksi suklaamunapääsiäinen voi koko venettä kaataa? Ja jos kaataa, niin antaa mennä sitten, heppoisella pohjalla oli sitten sekin remontti.

Vähän ärsyttää, kun pitää varmaan luututa lattiat vielä kertaalleen ennen lähtöä. Pikkupoika kun ei tunnu osuvan pottaan, vaikka sen teippais sen peppuun kiinni. Eikä se takapuoleen teippaaminen varsinaisesti pojalla kyllä edes auta. Sillä itsellään on vimma olla ilman vaippaa, mutta minä rullaan mattoja ja kuljen perässä luutun ja suihkutettavan pesuaineen kanssa. No, ei se vuoden kuluttua enää tämmöistä ole. Jaksaa jaksaa!

Hassua, että onnistun kuulostamaan tosi negatiiviselta silloinkin, kun oikeastaan olen ihan hyvällä mielellä. On kiva lähteä, oli oikein kiva käydä eilen ruokakaupassa, kun ei tarvinnut varautua samanlaisilla vuorilla ruokaa kuin kaikki muut pääsiäisostosten tekijät (vaikka ne ruoassa säästyneet rahat menevätkin suoraan bensatankkiin ja vähän ylikin). Jos muutama asia tässä kokonaisuudessa ärsyttääkin, niin se on vain... no, ehkä ominta minua. Voihan olla, että loma tuntuukin lomalta. Tarvitseeko siitä aina stressata etukäteen? Voihan sitä stressata sitten siinä tilanteessakin, jos se vielä tuntuu tarpeelliselta?

Sitten jotain ihan muuta. En muista, tunnustinko, mutta onnistuin tyhjentämään soittimeni jo jokin aika sitten sitä ladatessani. Tapahtumaketju eteni suurinpiirtein näin: ladattiin koneelle yksi vanha peli kolmevuotiasta varten, mutta se oli vuodelta miekka ja kirves, vaatimuksissa mm. win 98 (!!), joten sen jälkeen koneella ei toiminut aika moni uudempi sovellus ja osanen. ITunes lopetti tuolloin kommunikoinnin kokonaan ja jokin osa iTunesissa esti sitten jonkin muun toiminnan. Poistettiin peli, poistettiin iTunes, ja minä seuraavan kerran ladatessani soitinta valitsin "Kyllä" kysymykseen: Haluatko synkronoida soittimesi? Jep, siinä meni soittolista poikineen ja nyt olen kuunnellut radiota juostessani. Välillä vähän haastavaa, vai mitäs sanotte hitaasta, säästävästä juoksusta vaikkapa tämän tahtiin?

En ole oikein diskopopin ystävä, vaikka myöntää täytyy, että siinä on kategorisesti paras biitti tasaisen juoksuvauhdin ylläpitoon. Hevimpi meno tien päällä on myös joskus vähän liian masentavaa. Ei ole kiva, jos juoksusta tullut hyvä mieli hukkuu musiikista tulleeseen huonoon mieleen.

Haastankin teidät paljastamaan omat soittolistanne tai parhaimmiksi katsomanne palat niistä. 

Kaipaan uutta kuunneltavaa. Jos jostain sattuman oikusta olette jo ko. postauksen joskus tehneet, voitte linkata siitäkin minulle. Ja nyt oikeasti toivoisin niitä vastauksia. :)

6 kommenttia:

 1. Heh, ihan sattumalta tein noin tunti sitten postauksen juoksumusiikista, eli käy kurkkimassa sieltä muutamia ideoita, kun ehdit :) Siinä on nyt vain muutama idea alkuun, mutta linkittelen kyllä jatkossakin juoksubiisi-ideoita! Itselle sopiva musiikki on kyllä todella tärkeä osa lenkkiä, eli ymmärrän täysin harmituksesi. Toivottavasti saat uuden juoksubiisilistan pian kasaan!

  http://parempiapolkuja.blogspot.fi/2013/03/hyva-juoksumusiikki-ja-paa-kolmantena.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sullahan oli listassa hienoja helmiä, Foo Fightersin Pretenderiä itsekin olen kuunnellut. Mulla oli yksi pidempi lista jossa loppupäässä oli enemmänkin Fookkaria, mutta lyhyillä lenkeillä en koskaan päässyt sinne asti. ;) Onnea myös kympin juoksusta, se on hienoa, kun löytää sen jujun, joka juoksussa on. En minäkään ole aina juoksusta tykännyt. :)

   Poista
 2. Ei-leppoista :), mutta oikein hyvää pääsiäisen jatkoa sinulle ja perheellesi! Pääsiäissyömisten jälkeen arki tuo taas hyvän ruodun, joten älä huoli.

  VastaaPoista
 3. Omiin askeliini sopivat aika hyvin vanhempi suomalainen, mallia Popeda, Leevi and the Leavings sekä perusrock (Bon Jovi, Bruce Springsteen).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyviä vinkkejä, kiitos! Bon Jovilla on ainakin muutama klassikko, joista ei voi olla pitämättä, ja perusrock-kunkku Bruce... :)

   Poista