lauantai 23. maaliskuuta 2013

Reipasta lauantaipäivää!

Kävin juoksemassa uudelleen niitä samoja portaita, mitä pari viikkoo sitten Siskon kanssa. Kehukaa mua, mä olin reipas! Ihan yksin, juoksutrikoissa, keskellä kaupunkia, uskalsin! Viisi kertaa! :)

Perjantaina kävin yksin salilla, kun ei se mies sitten suostunutkaan mukaan ja oli siinä jotain kuumesairaanlapsen hoitoakin tai jotain sinne päin. Tein sellasen vähän liian raskaan treenin, ja kyllä se kieltämättä pikkuisen saattoi näkyä niissä portaissakin, tai sitten se oli ne portaat, jotka näkyi siinä porrasjuoksussa. Eilen olisin tarvinnut tsempparia. Tunnollisesti tein, mutta olisin saattanut "helpommalla" päästä, jos olisi joku vieressä kirittänyt, valanut uskoa siihen, että pari toistoa jaksaa vielä.

Tänään sanoin itselleni, että kyllä minä voin nämä rappuset kävelläkin, mutta nyt ei tultu kävelylenkille, joten se on sitten tehtävä useampi kierros. Juoksussa (olkoonkin maailman hitaimmassa) pitäydyin, ei tarvinnut kävellä, ei tarvinnut tehdä sakkokierroksia. Mies oli lasten kanssa viereisessä leikkipuistossa, laskin juoksun päätteeksi pyllymäkeä harjua alas heidän luokseen, alakoululaiset pojat jäivät leuat loksahtaneina rinteeseen katsomaan, että mitä just tapahtui. :)

Nyt on hyvä olo. Kunhan illalla vähän venyttelen, on vielä parempi olo. Suosittelen itsensä ylittämisiä ihan kaikille!


5 kommenttia: