lauantai 16. maaliskuuta 2013

Formulakausi starttaa

Ennen vanhaan se tarkoitti formulapitsaa, nykysellään vain hyviä muistoja siitä, kun ei tarvinnut tehdä ruokaa keittiössä sillä aikaa, kun toinen saa ihan rauhassa katsoa kisaa. No en mä sinne keittiöön vieläkään aio hautautua, mutta ajattelin paistaa vähän vohveleita ennen kuin Australian aika-ajot alkaa. En tiedä, syönkö niitä itse, saatan yhden maistella ihan kannatuksen vuoksi. Perhettä on mukava välillä "hemmotella" muullakin kuin kaurapuurolla ja ruisleipäviipaleilla. :)

Mulla on ollut nyt pari päivää tosi laiska olo. Että ei oo paljon kiinnostanut panostaa yhtään mihinkään. Siivonnut olen, jumpannut en. Salille haluaisin mutta en tiedä, kerkeenkö tänään. Huomenna se on kiinni, maanantaina mulla on iltamenoa (pilateksen kanssa päällekkäin) ja sitä rataa sitten kohti seuraavaa viikonloppua. Jos ei se oikea tahtotila rupee löytymään, jää salireissu väliin myös ensi viikolta (ja tältä).

En nyt tähän hätään muista, kuka se oli, kun ihan äskettäin kirjoitteli, että kun on muutaman päivän liikkumatta, tuntuu, että taukoa on ollut viikkoja. Sama täällä. Keskiviikkona kävin lenkillä, torstaina hieronnassa ja eilen siivosin, ja nyt lauantaiaamuna ennen kahdeksaa tuntuu, että olen laiskotellut puoli kevättä (joka ei vielä edes ole täällä). Hyvä ja huono juttu. Kyllä lepopäiviäkin pitäisi saada pitää välissä ilman, että niitä on kalenteriin kirjoittanut ja niistä lähipiirin kanssa sopinut, mutta onhan se oikeasti ihan hirveän hyvä, että mieli tekee liikkua ja liikkuminen on mielen ratkaisu lähestulkoon kaikkeen. (Laskujakin makselin eilen, ja meinasin lähteä juoksemaan karkuun sitäkin pinoa.)

Nyt suuntaan kuitenkin keittiöön aamupalahommiin. Herättiin puoli kuudelta lasten kanssa, enkä ole vielä(kään) juonut aamukahviani, joten ei kai se ihmekään ole, jos tuntuu vähän olo vetämättömältä ja "jaksaakohan tästä edes salille vääntäytyä..." Kyllä jaksaa, kun vain ei koko aamu mene sohvalla loikoiluksi.

Energistä viikonloppua teille kaikille ja tervetuloa uusille lukijoille! :)

2 kommenttia:

 1. Mää ainakin kirjoittelin. Harmittaa ihan suunnattomasti etten ole päässyt salille mut nyt näinä aurinkoisina päivinä on pakko antaa periksi ulkoliikunnalle:)

  Siitepölyaikaan taas on sali mun paras ystävä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kirjoittelitkin :) En käynyt salilla eilen, käytiin lasten kanssa ulkona. Eihän se liikunnallisesti sama ole, mutta pään tuuletusta ja auringon tankkausta parhaimmillaan sekin. Sain vaihdettua maanantai-illan pilateksen tämän illan pilatekseen, ja se sentään alkaa niin myöhään, että ei kilpaile auringon kanssa. Ja pääsen sittenkin liikkeelle. :) Ehdit varmasti punttia vääntää sittenkin, kun kaikki ulkona kukkii!

   Poista