keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Positiivista

On satanut paljon lunta. Hyvä, että sataa - ihan oikein, että sataa. Jääpähän kesälle niitä aurinkoisia päiviä sitten, kun kaikkia vuoden sadepäiviä ei tarvitse mahduttaa niille kolmelle kuukaudelle, jolloin täällä ei tyypillisesti ole lunta.

Ei ole lämmintä, eikä kevät ole aikaisessa. Eikä tarvitsekaan. Ei ole hyvä, jos omenapuut ja mustikanvarvut kukkivat ennen kuin pölyttäjät ovat heränneet. Odotetaan ihan rauhassa oikeaa aikaa kevään tulla. Saadaanpa sitten taas syksyllä, mitä säilöä.

Lenkkini varressa. Ja luntakin sataa.
Jos on toivoton läskipallo (tai lyijy), on ihan oikein, että lenkkeilee raskaalle liikenteelle tarkoitetuilla reiteillä. Eipähän tule heti painorajat vastaan.

Ei voi aina vain sataa ja sataa. Toisessa päässä lenkkiä oli jo valoakin näkyvissä.
Jos lipeää tavanomaiselta reitiltään, voi saada uusia kokemuksia. Aurinko oli kiva yllätys. Vaikka olikin jo laskemassa.

Matkamittari näytti kymmentä kilometriä, ensimmäinen meni kävellen, yhdeksän juosten. Puolitoista tuntia. Ei mene kympin juoksuunkaan kahta tuntia ja se, jos mikä, on positiivista. Lenkin jälkeen soittimessa Lance Armstrong onnitteli tähän asti pisimmästä treenistä. Why thank you mr. Armstrong. :)

10 kommenttia:

  1. ;) Sinähän siis saatat olla juurikin yksi niistä lenkkeilijöistä joita näen töihin ajaessani :D Tutut reitit vaikka autolla tuolla enemmän huristelenkin. Kerran pyöräilin noista maisemista kotiin, mitä nyt vaivaiset 32km yövuoron jälkeen...hmmm. Fiksua? Ei.

    Lunta on kyllä satanut, ihan hirveästi, mutta jospa kesällä ei sataisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt tekis melkein mieli kysyä, että missä oot töissä. :) Mutta joo, tuollapa suunnalla hyvinkin juoksentelen, tai ainakin sinnikkäästi väitän sitä juoksuksi. ;)

      Poista
  2. Jee, hyvältä lenkki kuulostaa ja toi aurinko!! Ah, kyllä se kevät vielä tulee!! :))

    VastaaPoista
  3. Jälleen kerran sana hallussa, tulipa oikein hyvä mieli tästä tekstistä :) Ja oikeessahan sä oot ton kevään tulon kanssa. Ottaahan se pattiin kun ei kevät oo vieläkään alkanu, mutta onhan siinä sitten noi hyvätkin puolensa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sehän riippuu vain katsantokannasta. :) Kiva, että tuli hyvä mieli!

      Poista
  4. Oi... Lance on joskus sanonut samat sanat minullekin. Hieman herätti huvitusta! Kyseistä kapistusta en ole viime aikoina käyttänytkään, että tietäisin, kuka muu seuraa harjoitteluani. ;)

    Nuo kuvat kuvaavat viime aikojen säätä hyvin: kun katsot ikkunasta ulos, sataa lunta ja kun käännät hetkeksi katseen pois, niin jo taas paistaa aurinko. Vaikka lähipäivien sääennusteet näyttävät melko aurinkoisilta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin vähän ihmetytti ja huvitutti :) En läheskään aina edes kuuntele niitä yhteenvetoja, kun lukeehan ne siinä ruudullakin. Nyt oli ensimmäinen juoksuksi luokiteltu, kymmenen kilometriä ylittävä treeni, niin Lancekin heräsi onnittelemaan.

      Poista
  5. Vaikka tiedän sinulla olevan knoppi-tiedon hallussa, aina välillä pääset yllättämään... pölyttäjillä ja muilla. Onneksi olit ihan ite tajunnut yliviivata toivottoman. Hyvä lenksu. Ihana aurinko. Kevät nurkan takana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Kiva, että vielä yllätänkin, en oo niin ennalta arvattava. :D

      Poista