lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tsemppiä jatkoon

Näin eilen vanhaa työkaveriani pitkästä aikaa. Hän on tehnyt elämäntapamuutoksen, alkanut treenata ja syödä paremmin. Oli pakko kehua, miten hyvältä hän näytti, terveeltä ja treenanneelta, vaikka yleensä en tohdi toisten ulkonäköä (päin näköä) kommentoida.

Vaikka itsekään en ole kesärepsahtanut, uudenlainen motivaatio potkaisi takapuoleen. Kun ihan oikeasti näkee edessään ihmisen, joka on muuttunut hurjasti ja huomattavasti. Siihen live-kokemukseen ei mitkään ennenjajälkeen-muutoskuvat netissä yllä. Aamulla sanoin itselleni, että haluan olla yhtä hyvän näköinen kuin hän.

Töissä hommat etenee. Hitaasti, mutta etenee kuitenkin. Olen ehtinyt parille lenkille ja yhden kerran salille tässä viikon aikana. Tänään lähdetään vähän reissun päälle ja palataan huomenna, joten taitaa viikonlopun liikkumiset tapahtua autolla. No, ainahan on ensi ja ensi viikko... :)

Puhuttiin eilen nimenomaan elämäntapamuutoksesta, elämäntapamuutos vs. dieetti ja laihdutuskuuri. Että miten on tärkeää valita sellaiset keinot, jotka ovat käytössä sitten koko loppuelämän, eikä vain kuutta tai kymmentä viikkoa. Sellaisen kymmenen viikon ohjelmaan tämä työkaverikin oli ensin lähtenyt, mutta siitä päässyt sitten jutun juoneen kiinni ja jatkanut omin neuvoin.

Minun motivaationi jatkaa valitsemallani tiellä vain kasvoi ja kasvoi, enkä siksi toivotakaan teille taikka itselleni tsemppiä loppurutistukseen vaan tsemppiä loppuelämän kestäviin valintoihin. Itse aion lisätä salilla käyntiä. (Jossain vaiheessa saatan harkita liittymistä melko läheiselle suurelle kuntosalille, joka ei juurikaan ryhmäliikuntaa tarjoa.)

Kuntomo liikunta

1 kommentti:

  1. Olen samaa mieltä, tärkeintä on valita keinot, joita voi noudattaa koko elämänsä ajan. Liian tiukka dieetti ei pitemmän päälle auta, sillä voi päästä vauhtiin, mutta en usko että sillä loppuelämäänsä jaksaa. Hienoa, että motivaatiosi on lisääntynyt.

    Sinulle on muuten haaste blogissani :)
    http://tyttosinaoletlaski.blogspot.fi/2013/07/haaste.html

    VastaaPoista