maanantai 17. joulukuuta 2012

Ovela paskiainen

Ei ole onnistunut flunssan välttely tällä kertaa. Tämä virus olikin astetta ovelampaa kantaa. Se kun huomasi, etten minä noin vain ollutkaan otettavissa, se paskiainen käytti kiertotietä. Pisti pikkupojan sellaiseen kuumeeseen ja myöhemmin limaiseen yskään, että yöt ollaan melko huonosti nukuttu. Väsytti alhaisesti lapsen avulla minut, ja väsyneeseen äitiin olikin helpompi iskeä.

No, en minäkään niitä eilisen teeren poikia ole. Sen verran kokeneempi kehäkettu minäkin, että hoksasin kyllä, miltä puolelta sitä oltiin yrittämässä puolustuksesta läpi. Pari yötä ehdinkin paremmin nukkua. (Täytyy myöntää, että yhden puolikkaan yön sohvalla, kun mies sai jäädä sairaanhoitajaksi makkariin - oli siinä vaiheessa flunssataistelun ja väsymyksen kanssa kaikki äidilliset tunteet käytetty, eikä paljon kiinnostanut nojatuolissa lapsi sylissä nukkuminen. Lapsi kun halusi olla sylissä ja lähellä, ja pystyasennossa hengittäminen oli helpompaa.) Hetken luulin jo, että taistelu alkaisi olla siinä, mutta sitten taas huonoa unta ja liian vähäistä nukkumista, vähän lisää nuhaisen lapsen pussailua ja halimista, ja väsymyksestä johtuvia huonoja ruokavalintoja, ja se olikin sitten siinä. En voittanut. Taisin hävitä. Ääni ainakin hävisi.

Nyt olen tässä pohtinut, että eikös nämä oireet olekin kaikki kaulan yläpuolisia, kun eikös yskä tulekin suusta (eikä keuhkoista) ja enkös minä voisi jo lähteä lenkille tai salille. Mutta ei. Saattaa olla, etten ennen joulua ehdi. Että näillä mennään sitten loppuvuotta kohti. Joululahjatkin on ostamatta, koska ei kiinnosta tippaakaan lähteä lasten kanssa kauppoihin - eikä me oikein olla oltu siinä kunnossakaan. Joulusuklaapuolelta voin sanoa sen verran, että aika maltillisesti ollaan niitä nautittu. Minähän en mitään totaalikieltoja itselleni ole asettanut, ja aika hyvin ollaan pysytty siinä maks kaks kertaa viikossa. Lauantaina käytiin asukastoimikunnan pikkujouluissa (kun anoppi saatiin lapsienvahdiksi) hmmm... juomassa punaviiniä isoista mukeista. Eilen olikin sitten aika univelkainen olo, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. :) Jatketaan siis lepolinjalla, sehän tulee muutenkin ykkösenä painonhallintalistassa. 

Oikein hyvää ja onnellista ja onnistunutta joulua kaikille! 
En varmaan palaa tänne päivittämään enää ennen joulua, jos olotila tällaisena jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti