torstai 11. lokakuuta 2012

Päivä kuvina

Herätys klo 4:41. Epäreilua!

Aamupala. Yksi pieni muumimukillinen kahvia on ihan liian vähän tämmöisinä aamuina.

Onneksi pikkupoika nukkuukin välillä. Ensimmäiset päiväunet klo 9:30. No nukuttiin me aamulla sohvalla puolisen tuntia, kuudesta puoli seitsemään.

Postin avaamista. Todellakin aion vastata: Read and weep, yliopisto, read and weep!

Puoliksi syöty lounas. En selvästikään ole tottunut ottamaan annoskuvia :)

Höyrytysonnettomuus. Note to myself: tarkista, onko vettä ja miten kuumalla levy on ennen kuin lähdet lastenhoitopuuhiin kesken ruoanlaiton.

Meillähän syödään vain terveellistä kotiruokaa!

Huono Äiti on viime aikoina pitänyt yllä kotiäiti-keskustelua, mm. avaamalla aiheesta kotihoito voittaa päiväkotihoidon, ja nyt viimeisimpänä puuhaten torkkupeittoa kotiäitejä laiskoiksi arvostelleelle, työaikana torkkuja ottavalle ylijohtaja Juhana Vartiaiselle. Minun työpäiväni alkoi kaksikymmentä vaille viisi aamulla ja loppui vartin yli yhdeksän illalla, ja todellakin laiskottelen päivän aikana. Ei ammattijalkapalloilijatkaan täysillä juokse koko 90 minuuttistaan. Pesin myös pyykkiä, mutta sitä en halunnut valokuvata, ja meinasin siivota keittiön, muttei huvittanut.

Hullujen akkojen jumppa ft. Anne ja Katja. Tällekin on aikaa, kun pienin lähti isin kanssa sedän luo, esikoinen häipyi kaupungille, ja keskimmäinen katsoo tietokoneelta pikku kakkosta.

Lapset söivät sedän ostamaa pitsaa, minulle porkkana-tonnikala-munakas ja päivällä savustettuja vihanneksia.
Iltarahkasta ei vieläkään valokuvaa. Kerkesi mennä ennen kuin muistin kameran. Ulkonakin käytiin mutta kamera ei. Joku toinen kerta sitten.

3 kommenttia:

 1. Kiva postaus, tälläiset on mun suosikkeja! ;D Pitääpä väsätä itsekkin päivä kuvina postaus... se kameran mukanapito on kyllä aika haastava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi päivä Afrikassa postaus se vasta mielenkiintoinen olisikin! :)

   Poista
 2. Ihana postaus, sai minut ainakin hymyilemään, meinasin naurahtaa ääneen tota höyrytys onnettomuutta, kuulosti niin tutulta! :D

  VastaaPoista