torstai 12. huhtikuuta 2012

Lyijypallo

Kun Jimmy Page mietti uutta nimeä The New Yardbirdsille, hän tuli käyneeksi keskustelun  Keith Moonin ja John Entwistlen kanssa, jotka arvelivat, että uusi superkokoonpano (johon he itsekin kuuluisivat) uppoaisi kuin lyijyilmapallo. Yleisön tajuntaan tai omaan mahdottomuuteensako? Jälkimmäiset kaksi eivät kuitenkaan liittyneet uuteen bändiin vaan jäivät The Whon jäseniksi. Led Zeppelin sen sijaan lähti lentoon ja sitä on pidetty yhtenä merkittävimmistä kokoonpanoista rockhistoriassa matkalla kohti raskaampaa metallimusiikkia. 


Myytinmurtajat todistivat vuoden 2008 tuotantokaudella, että lyijyilmapallo voi lentää. Sanonta 'Go down like a lead balloon' on siis murrettu.


Lyijypallon ei tarvitse painaa paljon. Niitä on monen kokoisia. Minäkään en ole iso. Omenavartaloni takaa minulle tällä hetkellä pallon muodon, sitä ennen raskauteni. Mutta onhan metallikin muovattavissa, niin on läski ja lihaskin. Lyijypallon ei tarvitse jäädä vartalonsa vangiksi, Lyijypallo voi keventyä ja lähteä lentoon.

3 kommenttia:

  1. Sinäpä sen sanoit! Lyijypallo voi tehdä mitä vaan! Vaikka lentää, jos haluaa. Tsemppiä! <3

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä! Kun motivaatio on kohdallaan, mikä vain on mahdollista :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Tsemppiä teillekin! Olen itseasiassa kilon (kokonaisen kilon!!) kevyempi mitä luulin. Kannattaa joskus näköjään katsoa niitä lukuja, joita ylös kirjoittelee. En ole enää ollenkaan 72 ja jotain vaan 71 ja jotain. :)

    VastaaPoista