tiistai 23. huhtikuuta 2013

Vahva olo

Viisas olin, kun pitäydyin salilla liiemmistä kyykkysarjoista. Pakaraa ja reittä sekä alaselkää kyllä pilateksessa muistettiin treenata. Nyt vain selvisin voittajana, kun ei ollut lihakset jo valmiiksi väsyneet. Eilen tein taas yöjuoksuratkaisun, kun aiemmin en ehtinyt. Tempaisin reippaan vitosen sillä ajatuksella, että tämän on nyt riitettävä. Kotona läähätin, että ei musta ikinä juoksijaa, kun vitonenkin vetää näin sipiksi. Mutta sitähän minä halusin. Juosta niin, ettei kotona tunnu siltä, että lyhyeksi jäi.

Tänään lähdettiin rataslenkille, vaikka vähän vettä sateli. Takki oli tavallinen ulkoilutakki, ei goretexiä eikä muutakaan vesitiivistä, mutta hyvin pärjäsin. Kävin jo sen tutuksi tulleen kolmetoistaseni, jaloissa edellisen illan lenkistä huolimatta ihanan vahva olo ja matka taittui reippaasti. Alkumatkasta lenkkari painoi ikävästi rikkinäistä varvasta, mutta minkä sille mahtaa, varsinkaan kesken lenkin, kyllä kipuunkin tottuu, vaikka p*skamaistahan se on, että joutuu tottumaan.

Loppumatkasta alkoi selässä tuntua kävely (tosi ärsyttävää) ja viimeiseltä myös kipeän varpaan jalan penikassa, saattaa niillä olla joku yhteys tai sitten ei. Meinasin käydä vähän isommassa ruokakaupassa, mutta sinne olisi pitänyt mennä kerhon ohi ja palata sitten takaisin, niin en kertakaikkiaan jaksanut enää kasvavine vaivoineni, vaan päädyttiin kolmevuotiaan haun jälkeen poikkeamaan lähisivassa. Jäi kasvikset ostamatta mutta on täällä kotona vielä jotain.

Nyt olo on väsynyt mutta onnellinen. Ihana, että pystyy liikkumaan, vaikka välillä se tekeekin tiukkaa. Seuraava juoksulenkki on väkisinkin sellainen hidas ja palautteleva, vaikkei tämän päivän kävelykään mitään maratonvauhtia mennyt. Rankempi on rataslenkki silti kuin kevyt juoksu. Kahvikupin kanssa käperryn nyt hetkeksi sohvan nurkkaan pelailemaan nettipelejä. Ennen seuraavaa riitaa ja sen selvittelyä...

Aina kun luulen, että suklaalla ei ole minulle enää mitään tarjottavaa, keksitään taas jotain, joka vaikuttaa kohtuulliselta ja kyllähän nyt kahvin kanssa vähän voi maistella. Ei mene näiden kahvien kanssa, mutta menee joku päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti