keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Puuhapäivä

Olen joskus kuullut AC/DC:tä kuvailtavan, että se on joko tyhmää musiikkia yksinkertaisille ihmisille tai yksinkertaista musiikkia tyhmille ihmisille. Tottahan se on, että sama rockpumppu on pumpannut hamasta 80-luvusta lähtien, mutta "Don't fix it if it ain't broken". Perusbiitti on erittäin hyvin sovitettavissa askeliin ja minä henk.koht. saan hyvin lisäboostia myös salitreenivääntöön vähän raskaammasta meiningistä.

Tänään on tiedossa niin paljon puuhaa, että en tiedä, ehdinkö musiikin maailman ollenkaan, mutta soittolistojen lataaminenkin olisi kyllä tämän päivän tehtävälistalla. Kaikki puuhat liittyvät kokonaan muuhun kuin liikkumiseen, syömiseen ja laihtumiseen, joten ei niistä sen enempää. Toivottavasti liittyvät edes Parempaan Elämään.

Ajattelin tehdä jonkinlaista yhteenvetoa jossain kohtaa, onko Lyijypallo päässyt tavoitteissaan yhtään lähemmäksi Parempaa Elämää, vai karkaako se koko ajan edellä taivaanrantaan niin kuin sateenkaaren pää. Jos tekisin sen hetikohta soittolistani jälkeen.

Ihanaa viikon jatkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti