keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ruokapäiväkirja

No miten se panikoijan eilinen ruokapäivä sitten meni? No suurin piirtein näin:

Aamupuuro. Pahoittelen, kuva ei ole saman päivän, seassa oli  pelkkää omenaa, ei banaania. Mutta saanette varmaan ideasta kiinni? Lisäksi kuppi kahvia maidon kanssa.

Tämä on se lounas, josta paniikki alkoi. Kyllähän sen tuosta jo kertavilkaisulla näkee, että ei se ihan hese-aterialle pärjää lihottavuudessaan. Tän kanssa lasillinen maitoa.

Päivällisellä poikkeuksellisesti spagettia, juuri kun pääsin sanomasta, etten  oikeastaan syö pastaa. Tuo aneemisen näköinen ruilautus siinä päällä on lohisuikaleista tehtyä kastiketta. Ilmeisesti upposi spagetin väleihin, kun näyttää... ei oikeastaan ollenkaan herkulliselta. Porkkanaraaste sai ajaa salaatin asiaa tässä vaiheessa iltaa.

Sitten ne kootut selitykset:

  • Join lounaan ja päivällisen välissä kupin kahvia ja söin kaksi juusto-ruisleipää. Ei tullut kuvattua niitä.
  • Yhtä poikkeuksellisesti kuin päivällisellä spagettia, syön kaksi kala-ateriaa päivässä, varsinkin että molemmat lohta. Mutta mies kävi kaupassa hakemassa ohjeella "jotain lihaa". Se on meillä aina käsittänyt enemmän kuin vain punaisen lihan.
  • Illalla yleensä syön rahkaa ja ananasta tai marjoja. Nyt ei ollut nälkä eikä tehnyt mieli. Varmaan siksi, kun  päivällinen meni melko myöhään, ja olin tosi väsynyt. Mutta iltapalan väliin jäämisen takia kalorit jäi himpun verran alle 1500. Ei ihan ollut tarkoitus.

Tälle päivälle ei ole suunnitelmia. Hullujen akkojen jumpan ajattelin jossain välissä vetäistä.

2 kommenttia:

  1. Mikä toi hullujen akkojen jumppa on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tallensin sellaisen tunnin lihaskuntojumpan yleltä viime vuoden vaihteessa, ja ensimmäisen kerran sitä testatessa mieli teki huutaa (ja taisin huutaakin) telkkarille, että hullu akka, ei mun vaatimattomat lihakset jaksa tämmösiä liikkeitä tehdä. Mutta on se helpottunut kerta kerralta. :) Ei ne enää niin hulluja olekaan, nimi on vain jäänyt, kun olen siitä joskus kirjoitellut.

      Poista