tiistai 24. heinäkuuta 2012

Käynnistymisen vaikeus

Nonnii. Sanonko minä että 74,8 kg? Ja että letut oli hyviä! Ja kertaakaan en käynyt lenkilläkään. Eihän siinä, vähän jos itkettää, niin voin ainakin sanoa, että minähän sanoin. Nyt houkuttaisi joku paastontapainen, ihan puhtaasti lukemien takia, mutta enpähän paastoa. Sen sijaan yritän keksiä, millä saisin läskin liikkumaan, kun just nyt en edes suunnittele liikkuvani. Niin monta blogipäivitystä on lukematta, että luultavasti sieltä se kipinä taas syttyy. Syönyt olen kotiinpaluun jälkeen ihan oppikirjan mukaan, normaalisti, kasvispainotteisesti, kevyesti ja hyvin. (Lukuunottamatta törttöilyä mäkkärin autokaistalla.) Yritän pitää siis maltin mielessä. Joskus on vain epäreilua, kun sanonta "Ei ne kilot hetkessä tulleetkaan" ei pidäkään paikkansa.

5 kommenttia:

  1. Viikonloppureissulla meni munkin hommat vähän miten sattuu. Mutta eipä lannistuta, jatketaan niinkuin mitään ei ois tapahtunu. Eiks vaan? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä olinkin VIIKON poissa! Aaargh! :D Itseasiassa vain ma-pe. Mut ei lannistuta, mulle käy kyllä hyvin, että jatketaan niin kuin mitään ei ois tapahtunut. Pahin hiilaripöhötys on jo takanapäin ja voin katsoa koko mennyttä viikkoa realistisemmin. Tsemppiä sullekin jatkoon! :)

      Poista
  2. Älä sano! Ai, sanoit jo! ;)

    Mietin itse juuri täällä, että millaisella asenteella lähtisin kesälomaani viettämään ja reissuja tekemään. Huh huh, haasteita riittää. Pelko on takaraivossa, että kuukauden päästä joudun myös toteamaan - "minähän sanoin!" :D

    Nimimerkki "kilot voivat tulla päivässäkin" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voidaan ainakin kaikki yhdessä todeta, että minä en ole oikea ihminen neuvomaan, miten lomalle kannattaa asennoitua :D Mutta kuukausi on niin pitkä aika, että tuommoiset parin päivän aiheuttamat plussat tulee ja menee, ja lomalla on aikaa myös sille skarpimmallekin tavalle olla ja elää. Se kesälaitumille laukkaaminen vain on pelottavaa, kun eikös laitumella kuulu laiduntaa?

      Poista
    2. Laidunna siinä sitten rauhassa, kun molemmilla puolilla aitausta on toinen toistaan ihanampia houkutuksia. Paikallaan pysyminen takaisi edes jonkinlaisen kohtuuden. Naapurin vihreämmille laidunmaille matkatessa on monenlaiset vahingot mahdollisia. Kotilaitumilla on helpompaa kontrolloida! :)

      Toisaalta loma on vain 1/12 vuodesta! :D

      Poista